May

Milli Eğitim Bakanlığımızın Bugüne Kadar Yayınladığı Tüm Örnek Soruları Okulumuzun Sitesinde Tek Bir Tıkla Öğrencilerimizin Hizmetine Sunmaktan Gurur Duyuyoruz.

Öğrencilerimiz istediği yılın, istediği ayının sorularının üstüne gelip tıkladığında sorulara anında ulaşacaklardır.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Milli Eğiitm Bakanlığımızın Yayımladığı Yardımcı Kaynak Kitapları Okulumuzun Sitesinde Tek Bir Tıkla Öğrencilerimizin Hizmetine Sunmaktan Gurur Duyuyoruz.

Öğrencilerimiz Kaynaklara üstüne gelip tıkladığında sorulara anında ulaşacaklardır.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayımlanan konu tekrar testleri ile beceri temelli sorular ilimiz genelinde görevli öğretmenlerimiz tarafından çözülerek video haline getirilmiş olup konu ile ilgili Çözüm videoları http://artvin.meb.gov.tr adresi üzerinden öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.