The Art Keeps Alive eTwinnig Projesi

5 sanat dalında (Müzik, Dans, Sinema. Sanat ve Edebiyat) kültürel unsurlarla bütünleşerek etkileşim sağlayan bir projedir. AMAÇLAR 1-Müzik, dans, sinema ve edebiyatın kültürel öğelerini tanıtmak. 2-Hedef dilde iletişim becerilerini geliştirmek. 3-Öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak. 4-Öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmek. 5-Öğrencilerin teknolojik becerilerini geliştirmek. 6-Öğrencilerin 5 sanat türünde üretim, analiz ve uygulama becerilerini geliştirmek. İŞLEM Projemiz Şubat ayında başlayıp Mayıs ayında tamamlanacaktır. Proje ortaklarının, toplantı ortaklarının ve okulların belirlenmesi, görev dağılımı, proje afişi ve logosunun belirlenmesi, sosyal medya hesaplarının açılması, veli izinlerinin alınması, proje ortakları tarafından kararlaştırılacak, proje etkinliklerinin uygulanması ve Twinspace'de paylaşılması, değerlendirilmesi proje ve nihai raporun hazırlanması şeklinde olacaktır. BEKLENEN SONUÇLAR -Öğrenciler diğer kültürleri öğrenecekler. -Öğrenciler dil ve iletişim becerilerini geliştireceklerdir. -Öğrenciler sosyalleşecek. -Öğrenciler kendi kültürlerini tanıtacaklar. -Öğrencilerin 5 sanat türünde üretim, analiz ve uygulama becerileri gelişecektir. -Öğrenciler teknolojiyi kullanarak diğer kültürlerle etkileşime girecekler.

Serpil DOĞAN

İngilizce Öğretmeni