E-Speakers eTwinnig Projesi

Artvin Gazi Ortaokulu olarak ortağı olduğumuz E-Speakers eTwinning projesinde Türkiye,Azerbaycan,Litvanya,Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'nden 19 okul bulunmaktadır.Projeyi okulumuzdan İngilizce öğretmenimiz İlknur Yıldız Süner,5. Ve 7. sınıflardan 10 öğrenci ile yürütmektedir.Proje boyunca öğrencilerimiz Canva,Chatterpix,Wordart,Storyjumper,Learning Apps,I am a Puzzle,Quizizz,Kahoot gibi birçok web2.0 aracını kullandılar ve projeyi başarıyla tamamladılar.Projenin amacı öğrencilerin dil becerilerini aktif olarak kullanmalarıydı ve bu doğrultuda öğrenciler işbirlikçi bir şekilde online olarak hikaye kitabı yazdılar,yazdıkları kitabı seslendirdiler,resmettiler ve kitabın dijital oyununu hazırladılar.Öğrencilerimiz 100 farklı dilde "Hello/Merhaba"demeyi öğrendiler.Projedeki her bir ülke ortak ülkelerden birinin çocuk şarkısını söyledi.Öğrencilerimiz yapbozlar,broşürler,posterler hazırlayarak videolar çekerek İngiltere'yi tanıttılar.Zoom üzerinden yaptığımız öğrenci webinarlarında öğrencilerimize Breakout Rooms/Sohbet Odaları açtık ve İngilizce konuşma pratiği yapmalarını sağladık.

27-05-202327-05-202327-05-202327-05-2023

Yayın: 27.05.2023 - Güncelleme: 27.05.2023 01:13 - Görüntülenme: 317